Over ons

Over ons

Leuk dat je een bezoekje brengt op de ‘over ons’ pagina. Blijkbaar is je intresse gewekt door onze producten. Daarom vertel ik graag wat meer over ons en natuurlijk onze producten.

Wij zijn een kleine bedrijf dat houten geometrische animals maakt. Onze animals staan en hangen ondertussen al in velen hallen, woonkamers en slaapkamers. Ondanks dat wij een klein bedrijf zijn vliegen onze animals de hele wereld over. Zo zijn ze onder andere al te vinden in: Frankrijk, Canada, Italië, Chili, Australië en de VS.

Dat we al zoveel landen toe hebben mogen voegen aan ons klanten bestand zijn we natuurlijk erg trots op. Ook zijn we trots op de vele positive reacties en foto’s die wij toegestuurd krijgen van onze klanten. We vinden het leuk om te zien dat onze persoonlijke aanpak waar onder het schrijven van persoonlijke teksten bij een cadeau of het creëren van een custom animals gewaardeerd word.

Wat ook onder onze persoonlijke aanpak valt is het maken van een afspraak om de animals te komen bekijken. Op deze manier krijg je nog meer feeling bij de geometric animals en de manier waarop wij werken.

Al onze wanddecoratie wordt standaard geleverd in 6mm dik populieren multiplex. Hout is een natuur product dat zorgt voor een stoer en uniek uiterlijk. Het is dus mogelijk dat er nuance verschillen zitten tussen onze producten.

Al met al zijn wij een trots en klein (klein maar fijn) bedrijf dat veel energie en voldoening haalt uit de positieve reacties van onze klanten :).